Αποφασισα Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ
Φταίω εγώ που σε αγάπησα με πάθος
φταίω εγώ που δεν εκτίμησα το λάθος...
Φταίω εγώ που τη ζωή μου έχεις αλλάξει
φταίω εγώ που νόμιζα πως είσαι εντάξει!
Αποφάσισα να ζήσω πια μονάχος
της θάλασσας απόμερος να είμαι βράχος...
Αποφάσισα στιγμές που ζήσαμε να σβήσω
Αποφάσισα να μη γυρίσω πίσω...
Φταίω εγώ που το κορμί μου σε ζητούσε
φταίω εγώ που η καρδιά μου, για σένανε χτυπούσε!
Μα φταις κι εσύ που άφηνες σ αυτή τη πλάνη
μια καρδιά που εδώ και χρόνια έχει πεθάνει...
Αποφάσισα... Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-11-2024 |