Και μια μικρούλα πένα Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημέρα φίλοι μου, καλημέρα Χρήστο, σας ευχαριστώ όλους Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένας τρυγητός είν η ζωή.
Χρυσό στάρι στ` αλώνι.
Της μάνας μας το φιλί
γλυκά σαν ξημερώνει.
Μια ανηφόρα είναι η ζωή
που` χει στουρνάρια, πάθη.
Βασιλικό ένα κλαρί
και ένα μικρούλι αγκάθι.
Μια διαδρομή για Ιθάκη
το άσπρο μας το κερί.
Οι κακοί οι δράκοι!
Μια πορφυρή ανατολή.
Θάλασσα, κύματα βουνά
είναι η ζωή μας όλη.
Τα όμορφα τα ταπεινά
τα άνθια στο περβόλι.
Μια αγκαλιά είναι η ζωή
δυο χέρια απλωμένα!
Τ` αγαπημένο μας δενδρί!!!!
και μια φτωχούλα πένα.
Όνειρα, ιδανικά και λάθη
και επί γης Ειρήνη
κι ότι η μοίρα γράφει
στου καθενός το κομποσκοίνι.
Κόμπος, κόμπος και ζωή
και Αγαπάτε Αλλήλους.
Μια ανασαιμιά, μια Κυριακή
το χέρι απ` τους φίλους!
Της μάνας μας ο κόρφος.
Το παιδικό μας το φιλί.
Για τη ζωή ένας πόθος
κι ότι αγαπήσαμε πολύ.
Σαν ξημερώνει ένα κερί
κρατά για τον καθένα!
Τόση, μια τόση δα κλωστή
κουβάρια, νήματα απλωμένα.
23-11-2924
Αδαμοπούλου Γεωργία Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-11-2024 | |