γιατρός και δικηγόρος Δημιουργός: anuya, Diogenees Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info πραγματικός γιατρός και σωστός δικαστής δικηγόρος
είναι που μέσα σ’ αυτόν κινούμαστε υπάρχουμε ζούμε
πιάσου απ’ αυτόν όπως πιάνεται απ’ τα μαλλιάτου ο πνιγμένος
για να γλυτώσεις απ’ τους επαγγελματίες απατεώνες
ποιός είναι χειροπιαστότερος απο κάθε άλλο πράγμα;
δέν ειδες στις ενσαρκώσεις της καλοσύνης τον Κύριο;
άρρητος αλλα πραγματικός και παντού ο αριθμόςτου!
(2024 Νοεμβρίου 19)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-11-2024 |