Σοφία 24//11//2024 Δημιουργός: stav_s Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παλεύω να ενώσω τα κομμάτια μου.
Αυτά που έσπασες και όσα μου έμειναν.
Βυθισμένη μέσα στη σιωπή μου
προσπαθώ μάταια να καταλάβω
να αναλύσω, να αναγνωρίσω.
Είσαι μια άγνωστη για μένα πια.
Μια ξένη που ούτε καν τυπικά
είπε ένα γειά.
Οι πληγές μου νωπές
το μυαλό μου χαμένο.
Στα γιατί που απάντηση
δεν δίνεις.
Με ένα ντουβαρι, όλα τα κλείνεις.
Στα δάκρυα μου που παγώνουν
στην σιωπή μου μέσα διπλώνουν.
Είσαι η μόνη δύναμη που
ανήμπορη με κάνει.
Όμως, ξέρεις κάτι;
ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΆΛΛΟ
ΦΤΆΝΕΙ........
ΣΙΩΠΉ!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-11-2024 |