Νεο εγγραφο κειμενου Δημιουργός: tabasco0, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info προφανως ειναι καλυτερα
το να εισαι μονος σου
απο το να εισαι σε σχεση.
Δεν προσποιησαι
δεν φθειρεσαι
δεν αλλοτριωνεσαι
δεν λες λογια που δεν εννοεις
δεν κανεις πραξεις που δεν πιστευεις
εισαι ο εαυτος σου
αυτος ο ασχημος βαρετος μιζερος εαυτος
κι οχι ο πριγκηπας κι ο γαματος τυπος
που θελει αυτη η καθε αυτη.
Αρκει ενα σετ καστανων ματιων
ενα αφοπλιστικο χαμογελο
και μια αγνη καρδια
τις αρχες σου να τις γραψεις στα αρχιδια σου.
Ο πονος σου δεν σε ποναει πια
ο πονο της σε σουβλιζει. Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-11-2024 |