Χειμώνας Δημιουργός: Evita[Iris], εVα ωχ...τι κούραση κι αυτή... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έρχεται ο χειμώνας
κι μοιάζει το χθες
σαν να πέρασε ένας αιώνας.
Από τότε που γέμισε ο ουρανός βροχή
κι ο ήλιος κρύφτηκε από ντροπή
που δεν μπόρεσε να σε κρατήσει πίσω.
Μικρές δροσοσταλίδες αγνού νερού
πεθαίνουν έτσι απλά πάνω στο κορμί μου
έρχεται η ώρα του αποχωρισμού
στην πόρτα ένα γράμμα, με άγιες λάμψεις
αποφάσισες να γράψεις κι όχι να κλάψεις
πόσο σ' ευχαριστώ, να 'ξερες... Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-10-2006 |