Στου χορού τα βήματα (για Margarita) Δημιουργός: Evita[Iris], εVα διαβάζοντας 2 ποιήματα της μαργαρίτας σε σχέση με το χορό, εμπνεύστηκα κι εγώ. της το αφιερώνω. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στου χορού τα βήματα
χάθηκα μια νύχτα
έψαχνα να βρω το άρωμά σου
στου αγέρα την ορμή
κι εσύ με μάγεψες
με τα ξόρκια
και έψαχνα στα φιλιά σου
μια κρυφή πληγή
κάτω απ' το φεγγάρι
δίπλα απ' τα κύματα
αφήνομαι στην αγκαλιά σου
μα τι πονάει πιο πολύ;
ο γλυκός αποχωρισμός
ο οριστικός χωρισμός
τα μαχαιρωμένα όνειρά σου
ή το σκοτάδι και η πληγή;
καλωσήρθες στον βωμό μας
τον βωμό του πόνου
αποκάλυψε τα χαρτιά σου
γίναμε ένα σε μια ατέλειωτη στιγμή. Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-10-2006 |