Ιστορία πρώτη Δημιουργός: Γιώργος Βογιατζής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα Κύθηρα, η Ιθάκη σε περιμένουν
Τι κι αν θα χάσεις το πλοίο της
γραμμής ή μαγευτείς για μια
στιγμή απ' τις σειρήνες;
Τι κι αν ξεχαστείς μ'έναν λωττό;
Τα Κύθηρα, η Ιθάκη σε περιμένουν
Τι κι αν ταξιδεύεις με πυξίδα
χαλασμένη ή αν ο χάρτης που
κρατάς είναι ψεύτικος;
Τι κι αν καίγεσαι για τα λιμάνια
που δεν είδες;
Τα Κύθηρα, η Ιθάκη ακόμη σε
περιμένουν
Τι κι αν κολλήσει η μηχανή
απ'το "πειραγμένο" σου γκάζι;
Τι κι αν ξοδεύεσαι στη λάθος
στροφή;
Τα Κύθηρα, η Ιθάκη πάντα θα σε
περιμένουν
Τι κι αν κυνηγάς τις Ουτοπίες; Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-07-2004 |