Ανάσταση; Δημιουργός: gthepoetc, Γιώργος Καλό Π/Σ/Κ σε όλους.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είπα να βγω απ' την σκιά,
των λυσσασμένων την φωλιά,
αναζητήσεων.
Να στέψω νιότης αλλαγές,
να δοκιμάσω εγώ φωτιές,
απομιμήσεων.
Είπες να στύψεις το φιλί,
στου έρωτα την προσβολή,
ανάσταση.
Είπες να νιώσεις ενοχή,
πριν συ προσφύγεις σ' αποχή,
αναπαράσταση.
Είπαν θα φύγουν οι στιγμές,
θα γίνουν ένα οι ρωγμές,
απογοήτευση.
Είπαν οι άγγελοι θα βγουν,
πόσες καρδιές αναλογούν,
εμφύτευση.
Είπε το φως στην μουσική,
πως δεν υπάρχει το κλειδί,
απόσταση.
Είπε η νύχτα στην σιωπή,
πως θα 'ρθει άλλη ανατροπή,
υπόσταση.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2006 | |