Περίγραμμα Δημιουργός: Αγαθη, Αγάθη Αρμακά Ενότητα Επιβάτισσα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τελεία στον κύκλο
ανυπόμονοι γεννιόμαστε
αντιμετωπίζουμε τον κόσμο
Απρόσωπη μάσκα το συναπάντημα
γοργές ανάσες,
αλαφιασμένος νους
ύπαρξη δίχως υπόσταση
μόνη σοδιά η ευφροσύνη
συναίσθημα
Μόνη σοδιά η ηδονή
συναίσθημα
Μόνη σοδειά η ικανοποίηση
συναίσθημα
Πιστεύω δίχως ρίζα
χαμένη αρχοντιά
χαμένη αξιοπρέπεια
απομένει η κίνηση
ʼγονη γη αλέθουμε
φτύνουμε κανόνες
Κατάποση η στάλα λύπης
Παίρνουμε την άρνηση
δίνουμε την ελευθερία
ποιος ο κερδισμένος;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-08-2004 |