Το δηλητήριο ( Ε ) Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το δηλητήριο της ζωής μου
της τύχης μου η αναποδιά
ο δήμιος της φτωχής ψυχής μου
είσαι εσυ κάθε βραδιά
Η πίκρα που μου κλέβει μέρες
η μοναξιά μες την καρδιά
της αγάπης κούφιες σφαίρες
είσαι εσύ κάθε βραδιά
R
Κι όλο σκέφτωμαι να φύγω
μα να φύγω δεν μπορώ
στη φωτιά σου λίγο λίγο
χάνωμαι λεπτό λεπτό
Το κρύο το χαμογελό μου
ο άνεμος στην ερημιά
η ζάλη μέσα στο μυαλό μου
είσαι εσύ κάθε βραδιά
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2006 |