γιατί έτσι Δημιουργός: φέρελπις, άγνωστος x y z όχι άλλες ερωτήσεις Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μοναξιά,
γιατί ;
με πονάς,
γιατί ;
μ' αγαπάς,
γιατί ;
γιατί,
δεν μου μιλάς ;
γιατί,
τώρα πια σιωπάς ;
θλιμμένα χείλη -δεν γελάς,
γιατί ;
στα τηλεφωνήματά μου δεν απαντάς,
γιατί ;
σκοτεινό το βλέμμα
δεν με κοιτάς,
γιατί ;
γιατί,
άλλαξες ; -δεν ήσουν έτσι αρχικά
γιατί
γιατί
γατί το γιατί
γιατί το γατί ;
το γιατί
και
το γατί
μας φάγαν
το ποντίκι,
το γατί.
το τυρί
δεν υπάρχει
το έφαγε το ποντίκι
το γατί,
το γιατί
γιατί ;
7/3/06
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2006 | |