το δακρυ Δημιουργός: fanoulla, Αντρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info τη νυχτα που περιμενα να ρθεις
τα ματια της ψυχης εσφαλισες
κι απανω απ την ανασα της αυγης
ακρατητος θαρρεις με λαβωσες
ξεπνοη μ αφησες εκει
αναμεσα σε ξερες που αγκαλια ποτε δεν ειδαν
απεραντη να αισθανομαι ντροπη
κι ολα μακρια σου χαθηκαν σβηστηκαν
τη γυμνια που εβλεπα παντου φοβηθηκα
τριγυρω ορνια εφιαλτες τα ονειρα
μοσχοβολιες που την καρδια μου λαβωναν
αγαπη μισος και οργη
ολα τα συναισθηματα εκει ζουσαν
αναμεσα σε χρωματα ηχους και βουη
αντιλαλοι απο παντου μ ακολουθουσαν
ε...... απ το βουνο ...ε απ τον κοσμο....
ποιος με καλει μεσα απ το χαραμα
ποιος το ονομα μου το φωναζει απελπισμενα
σ αυτον θελω να πω το σ αγαπω
στους λοφους στα κοραλλια τ ασημενια
κι αν ολα τ ομορφα που υπαρχουν στη ζωη
ποτε δεν θαναι στη καρδια μου ακουμπισμενα
αυτο το δακρυ π αναβλυζει σαν πηγη
κρατα το αγαπη μου κρατα αυτο για μενα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2006 |