Γυμνή αλήθεια Δημιουργός: vero_, Βερόνικα Καλό μεσημέριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Ψάχνω για μια γυμνή αλήθεια,
κάποια αλήθεια που να μη με πονέσει επιτέλους.
Γιατί αρκετά με πόνεσαν οι αλήθειες
που στο παρελθόν ήταν απλά ψέματα.
Αλήθειες που δεν τις αποκάλυψες ποτέ σε εμένα,
αλήθειες που πονάνε
όταν τις βλέπω, τις νοιώθω, τις έχω μέσα μου
και με χτυπάνε μέχρι να φωνάξω για μια βοήθεια,
κάποια βοήθεια που να μπορέσει να με γιατρέψει
χωρίς άλλα ψέματα αλλά μονάχα τις φανερές αλήθειες.
Άλλες πίκρες δεν αντέχω΄.
Μου φτάνει ένα γλυκό και ερεθιστικό χάδι
που να με χαιδεύει χωρίς να με χτυπήσει
στο σημείο της καρδιάς μου που με κάνει να κλάψω...[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2006 |