αγαπη ατελειωτη Δημιουργός: πλουταρχος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info τα φιλια σου στρατιωτες που πολιορκουν τη ζωη μου
καθε νυχτα παγερη αν ειμαι με σενα ζεσταινει το κορμι μου
τα χαδια σου με χαιδευουν σαν τα φυλλα ανεμωνας
αχ θελω καθε στιγμη διπλα σου να ειναι ενας αιωνας
ποσα θα φερει η ζωη δεν ξερω
μα ξερω πως με σενα συμμαχο ολα τα υποφερω
οσες πληγες θα φερουν τα προβληματα τα ατελειωτα
θα τις σβηνω τα βραδια που θα κανουμε ερωτα
δεν ξερω αν μπορω πλουτη να σου προσφερω
μα αγαπη ατελειωτη απο ολη τη γη μπορω να βρω και να σου φερω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2006 |