Ο Κηποσ Μου Δημιουργός: agrampeli αφιερωμένο στην ΣΜΑΡΑΓΔΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ
Χειμώνιασε κι΄ο κήπος μου
Λουλούδια πιά δέν βγάζει
Τά έκαψε η παγωνιά
Το κρύο τό χαλάζι
Μα σάν θά έρθει η άνοιξη
Κι΄έρθουν τα χελιδόνια
Τότες θά μπουμπουκιάσουνε
Στόν κήπο μου τά κλώνια
Ρ
Τότες θ ανοιξει η καρδιά
Καί θα χαμογελάσει
Τα χιόνια καί τήν παγωνιά
Ο ήλιος θα χαλάσει
Θ ανοίξουν τα τριαντάφυλλα
Τα γιασεμιά θ¨ανθίσουν
Ο δυόσμος ο βασιλικός
Θένα μοσχοβολίσουν
Καί το γεράνι στό νερό
Τα φύλλα του θ΄απλώσει
Στόν κήπο μου καί τήν παλιά
Τήν ομορφιά θα δώσει
Ρ
Τότες θ ανοιξει η καρδιά
Καί θα χαμογελάσει
Τα χιόνια καί τήν παγωνιά
Ο ήλιος θα χαλάσει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-10-2006 |