Χρειάζεται ένα θαύμα Δημιουργός: Ζήνωνας Στη ζωή που ξετυλίγεται μπροστά μας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βαρέθηκα τη μιζέρια που μας τυλίγει,
βαρέθηκα τον κόσμο να "κλαίει" για κάτι που δεν έχει.
(Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' εξω όταν λέω κόσμο)
Γιατί επιτέλους δεν απολαμβάνουμε αυτά που έχουμε,
αλλά συνεχώς θέλουμε το κάτι παραπάνω;
Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ.
Ας αγαπήσουμε αυτά που έχουμε, ας τα εκτιμήσουμε.
Το θαύμα είναι ότι ζούμε και έχουμε δίπλα μας
άτομα που αγαπούμε και μας αγαπάνε.
Γιατί ευτυχισμένοι δεν είναι αυτοί που κυνηγούν την ευτυχία,
αλλά αυτοί που αγαπούν ότι έχουν και απολαμβάνουν τη ζωή.
Γιατί στο τέλος της μέρας τί μας μένει;
Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ.
Η μιζέρια δεν έχει θέση εδώ, ας ανοίξουμε την πόρτα μας
και ας τη διώξουμε.
Όταν πραγματικά συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε
και τι κάνουμε σ' αυτή τη ζωή, θα δούμε την άλλη όψη της ζωής.
Αυτή που έχει νόημα.
Το θαύμα που χρειάζεται, είναι το φως της ψυχής.
Ας του δώσουμε την ευκαιρία να μας πλημμυρίσει. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2006 |