Χειμώνας Δημιουργός: sirena, Αντιγόνη Σε λευκη αναμονή. Καλο ξημέρωμα φίλοι. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]
Λευκη υπόσχεση
Καραδοκεί στου ανέμου το σφύριγμα
Καθώς διαπερνά τα ρούχα και το δέρμα
Ένεση παγωνιάς
Ξεχασμένα φύλλα χορεύουν σαρκαστικά
Λες και αψήφησαν το θάνατο
Η απλά χρωματίζοντας με ζεστασιά
Το κρύο του ολόγκριζου.
Ο ουρανός ατέλειωτο σύννεφο, συμπαγές
Ο Ήλιος παράτησε την προσπάθεια
Με φως να διαπεράσει
Ικανοποιημένος στον υψηλό του θρόνο
Σαν απληροφόρητος
Για την ύπουλη προσέγγιση του χειμώνα
Ίσως πάλι, απλώς αδιάφορος
Χαμογελώ στη μουσική
Το τραγούδι που παίζει στο αμάξι μου
Το τραγούδι που παίζει στο μυαλό μου
Στο ρυθμό από δυο καρδιοχτύπια
Στο ρυθμό των αναμνήσεων
Εικόνες λικνίζονται μπροστά μου
Χειμώνας
Νοέμβρης….
Η γη προετοιμάζεται
Μαζί με όλα της τα πλάσματα
Για τη μεγαλειώδη άφιξη
Του Λευκού.
A. [/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2006 |