Σαμπάχ Δημιουργός: MASTER Σαμπάχ = Αυγή Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εδώ τελειώνουν τα ψέματα.
Η νύχτα δε χαρίζει κάστανα.
Ζεις στο φως, ονειρεύεσαι στο σκοτάδι.
Φοβάσαι γιατί είσαι μόνος.
Της Γεθσημανή ο κήπος, ένα δωμάτιο.
Αυτοκριτική. Αυτογνωσία. Αυτομαστίγωμα.
Μια τράπουλα με δεκατρείς φιγούρες.
Δώδεκα κανονικές και μία η δικιά σου.
Ανακατεύονται νυχτιάτικα στο πόκερ της ζωής.
Φίλοι. Έρωτες. Στιγμές.
Υπάρχουν μπαλκόνια δίχως θέα.
Υπάρχουν ουρανοί χωρίς φεγγάρια.
Πως θα περάσει αυτή η νύχτα;
Νιώθεις πάνω στο σώμα σου δάχτυλα,
νύχια γυναικών που σου σκίζουν το δέρμα
την ώρα που κάνετε σκληρό έρωτα.
Πάθος. Ύβρις. Νέμεσις.
Κοιτάς έξω. Χαράζει.
[I]Το σαμπάχ. Η κάθαρση.[/I]
[align=right]Νοέμβρης 2006, Θεσσαλονίκη. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2006 |