νέα σελίδα Δημιουργός: φέρελπις, άγνωστος x y z νέα πατρίδα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
μακρυά θε' να φύγω
μικρή'ναι η Ελλάδα
και που να πάω
Ευρώπη
μικρή'ναι η Ευρώπη
και που να πάω
Αμερική
μικρή'ναι η Αμερική
και που να πάω
Αφρική
Ασία
Αυστραλία
μικρή'ναι όλη Γή
και που να πάω
εις τον Ερμή
την Αφροδίτη
να πάω
σε άλλονε πλανήτη
μικροί'ναι οι πλανήτες
και που να πάω
σε άλλον Γαλαξία
μικροί και οι γαλαξίες
και που να πάω
σ'άλλο σμήνος
άλλο Σύμπαν
σας Βρίσκεται ;
[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-11-2006 |