Μάτια απο Φώσφορο Δημιουργός: Ηλίας Πολίτης Καθώς οι σκέψεις σχηματίζουν το καινούργιο ουράνιο τόξο, εγώ πάντα επιστρέφω,,,, Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στο Βόσπορο
Θα πνίξω τις χαρές
Σε μέρος πρόσφορο
Και τις ανατροπές
Μάτια από φώσφορο
Τις νύχτες να κοιτάς
Και σε απόστροφο
Τους χτύπους της καρδιάς
[I]Πόσα χιλιόμετρα ακόμα να διανύσω
Σε πόσα μίλια θα ‘χει σβήσει η φωτιά
Λίγο ακόμη και θα πω «ας ξαναζήσω»
Περνώ τις θάλασσες σαν κύμα του Νοτιά[/I]
Μέσα στο Βόσπορο
Ταξίδια θα ξεχνώ
Σε χρόνο απόστροφο
Το δύσκολο καιρό
Ματιά μου μόνιμη
Σε άδειους ουρανούς
Ψυχή μου γόνιμη
Δεν είσαι για σεισμούς
www.eliaspolitis.gr
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-11-2006 |