Παγίδα ( Ε ) Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μαχαίρι-έρωτα, φωτιά
φονιά κι αλήτη, αγάπη
θολό φεγγάρι στη ματιά
τρελό μεγάλο άχτι.
Πίκρα- νυστέρι της καρδιάς
πληγή του χρόνου, δάκρυ
Πλάνο- αστέρι της νυχτιάς
μεσ' της ψυχής το χάρτη
R
Εδώ 'μαι πάλι μοναχός
τυφλά να σ'άγαπάω
άμετανόητος-τρελός,
δάκρυα να μετράω
Λόγια της μιας βραδιάς φτερά
σακατεμένη ελπίδα
πίστεψα ακόμα μια φορά
μα ήτανε παγίδα . . .
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos) Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-11-2006 |