Άρωμα γυναίκας Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Την θεωρούν αυτόματο αναπαραγωγικό
Διοχετεύει στις λέξεις το δικό της θυμό
Διαχειρίζεται άψογα το θηλυκό οργασμό
Προσελκύει αλλά και απωθεί το σερνικό
Γοητευτική αύρα αφήνει όταν περνάει
Στων ανδρών το θαυμασμό κολυμπάει
Ευαίσθητη, φιλική, με υποσχέσεις γεμάτη
Συχνά όμως άλλα λέει και άλλα πράττει
Αδύναμη δηλώνει στο πνεύμα και στο νου
Ξεδιάντροπα παίζει με τα νεύρα αλλουνού
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-11-2006 |