Οι αστάθμητοι παράγοντες της ζωής μας Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι αστάθμητοι παράγοντες της ζωής μας
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Είναι ο Έρωτας ;Η είναι ο Θάνατος;
Ζεις ή είσαι ένας άλλος άνθρωπος;
Διαγράφεις θαρραλέα την πορεία
πέρα απ΄της ρουτίνας την ομηρεία
Βλέπεις τι διαλέγεις και επιλέγεις;
Η τυφλά στα πάντα συγκαταλέγεις;
Απολογείσαι και ανακεφαλαιώνεις
Γελάς ή το ''εγώ;; σου επιβεβαιώνεις ;
Θα ευθυγραμμιστείς με το σωστό;
Η περίτεχνα αποβάλεις το εφικτό;
Ζυγίζεις στο διάβα σου την θυσία
Η αφήνεσαι γλυκά στην αμαρτία;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-11-2006 |