Την__ του Άκη Δημιουργός: sad note_elwood, Σοφία ....εκεί,πίνοντας το τελευταίο μου ποτό με το διάβολο... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποιός γνωρίζει της μνήμης τα μέρη?
Ποιός θα ξέρει που έχει κρυφτεί
η μονάκριβη ανάμνηση μένει,
ή θα την χάσω σα φύγει η Ζωή?
Αλήθεια ξέρεις Εσύ σιγκισμούθε,
πού παρασύρθηκε το οικόσιτο τέρας
ή είσαι Συ που γνωρίζεις της μνήμης μου τα μέρη
και -αλίμονο- εγώ θα χαθώ στη σιωπή, την ιερή Σου σιωπή?...
Ω…Ποιός την είδε,ποιος την ξέρει?
Ποιος τη φακέλωσε – μου΄παν- σ’ένα ντοσιέ?
Ας μου θρυμμάτιζε όλα μου τ’άστρα
Κι ας ταξίδευε μαζί μου στα απομεινάρια εκεινης της ζωής της…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-12-2006 |