Σαν ναυαγός μες το κορμί σου Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχω ένα μήνα να σε δω
Τα μάτια μου πια τίποτα δεν βλέπουν
Να ζουν αυτό το ατέλειωτο κενό
Οι νύχτες μου φοβάμαι δεν αντέχουν
Κι αν δείχνω πως νικάω τον καιρό
Κι αν μοιάζω δυνατός σαν τον αέρα
Δεν έχω το κουράγιο να σου πω
Πως σβήνω λίγο -λίγο κάθε μέρα…
Μαζεύομαι τα βράδια νηστικός
Σαν μια σκιά που σβήνει μες τα φώτα
Παρείσακτος και σπόρος βλαβερός
Αλλάζω της πορείας μου την ρότα
Κι ας φαίνομαι σαν βράχος δυνατός
Κι ας λέω πως δεν χάθηκε κι ο κόσμος
Για σένα μένω ακόμα ζωντανός
Και όσα κι αν περνώ αξίζει ο κόπος…
Μου λείπεις και ν’ αντέξω δεν μπορώ
Τα βράδια τριγυρνάω στο λιμάνι
Τα μάτια σου γυρεύω για να βρω
Μα πάντα το παράπονο με πιάνει
Κι ας μοιάζω με ανίκητο σκαρί
Κι ας λέω ότι όλα τα γνωρίζω
Δεν θα γεννιόμουν αν δεν ήθελες εσύ
Σαν ναυαγός μες το κορμί σου να γυρίζω…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-12-2006 |