Το εύκολο θύμα Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Το ξέρεται όλοι τον εύκολο στόχο
Που πολλοί διαλέγουν χωρίς κόπο
Κάθεται στην μέση και χαμογελάει
Περνώντας ο καθένας τον κλωτσάει
Καλοπροαίρετα σιωπάει και κοιτάει
Ενώ οι άλλοι συνεχίζουν το παιχνίδι
Η καρδιά του γοερά κλαίει και πονάει
Και το εγώ του καίγεται σαν αποκαΐδι
Το κακό συνεχίζει και σπάζουν πλάκα
Το εύκολο θύμα λέει μόνο μία ατάκα
Λέει ο γάιδαρος του πετεινού κεφάλα
Χάλια είσαστε και μην βγάζεται άχνα!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2006 |