Με λένε Γιώργο Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ !
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Γιώργος ξανά υπουργεία δωρίζει
Και άδεια μυαλά με ελπίδες γεμίζει
Σε πόσους θα μοιράσει το χρίσμα;
Η μάχη θέλει γλείψιμο και πείσμα!
Θέλει όλους να μας πιάσει αμνησία
Που πήγε η δική του ψυχρολουσία ;
Η Ελλάδα δύσκολα τον καταλαβαίνει
ούτε ο ίδιος το μυαλό του προλαβαίνει
Τον λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάει
Μόνο στο ζεϊμπέκικο χορεύει και πηδάει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-12-2006 |