Ξυπνητήρι Σ'αγαπώ Δημιουργός: Αυτοδιάθετος, saikaL Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το ξυπνητήρι χτύπησε με τον γνώριμο ήχο στις 07:30.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι μπορείς να ορίσεις στο κινητό σου να χτυπάει διαφορετικά για ανάλογες ομάδες προσώπων.
Φίλοι,
Αγαπημένοι,
Οικογένεια,
Δουλειά... όλοι έχουν το δικό τους ringtone.
Τον ήχο των αγαπημένων προσώπων έχω ορίσει και για ξυπνητήρι.
Έτσι φανταζόμουν ότι θα είναι το ιδανικό ξύπνημα για εμένα.
Ήθελα ενδοιάμεσα απο όνειρο και πραγματικότητα να ακούω τον ήχο και να φαντάζομαι ότι η αγάπη μου με πήρε τηλέφωνο για να μου πει καλημέρα. Με αυτή τη σκέψη ήθελα να ξυπνώ.
Τώρα....είμαι ερωτευμένος με το ξυπνητήρι μου!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-12-2006 |