Οι Αχαιοι Ξαναρχονται-15-(ο αγγελιαφόρος) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΘΑΣΑΝΕ!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΡΟΙΑΣ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ
-γκόοοογκκκ,γκοόοοοογκ,γκόοοογκ
-Αγγελιαφόρος των Αχαιών,ζητά ακρόαση Βασιλέα Πρίαμε
-να περάσει...να περάσει
-Τα σέβη μου Πρίαμε,σας φέρνω μήνυματα απο τους Αρχηγούς μας
-καθείστε νεαρέ μου,θα πιείτε ένα τσαγάκι μαζί μου ;
-δεν μας επιτρέπουνε να πίνουμε σε ώρα υπηρεσίας
-τοτε να σας φιλέψω ενα μελομακάρονο,ένα κουραμπιέ ίσως...
-με περιμένουν Βασιληά να τους πάω απάντηση,είμαι κούριερ αγγελιοφόρος
-καλά όπως θέλεις,τελικά τα καταφέρατε επιτέλους να μας βρείτε,είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε
-έχω εντολές να μην απαντώ σε ερωτήσεις στρατιωτικού περιεχομένου
-όπως επιθυμείς,γιά να διαβάσω τίς περγαμηνές
-ξεμείναμε απο περγαμηνές,θα σας τα πω εγώ,τα εχω αποστηθίσει
-σε ακούω λοιπόν μετα προσοχής
-"πες σ εκείνο τον μπουνταλά τον πρίαμο,οτι αν δεν..επανέλαβε,-μπράβο τα θυμάσαι όπως στα λέω
-βρε κοθώνι μην λές και αυτά που δεν πρέπει να πείς,-γαμώ την κεφάλα σου,θα με σκάσεις ζωντόβολο,-εμένα με είπες ζωντόβολο βρέ,ακους Αγαμέμνωνα με είπε ζωντόβολο!"
-ένα λεπτό,με μπέρδεψες φίλε μου,δεν καταλαβαίνω τίποτα
-έχει και συνέχεια Βασιληά το μήνυμα,να συνεχισω;
-περίμενε να πάρω το βοτάνι μου ζαλίστηκα,συνέχισε λοιπόν...
-"αν δεν μας δώσετε πίσω την Ελένη και χίλια τάλαντα..-πάω ενα λεπτό στον καμπινέ αδελφέ μου,εσυ σταμάτα να αποστηθίζεις για λίγο.."
-αυτό ητανε το μηνυμα αγγελιαφόρε;
-όχι ,να συνεχίσω;
-ούφ.συνέχισε
-"..θα κάνουμε την Τροία γηπεδο,αυτά να τους πείς αγγελιαφόρε,....ποιός κερατάς δεν τραβηξε το καζανάκι;""
-χαχαχαχα..λοπόν άκουσε προσεκτικά την απαντησή μου και αποστηθισέ την κατα γράμμα
-σας ακούω μετα προσοχής
-θα πολεμήσουμε υπερ βωμών και εστιών,αν χρειασθεί
-γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοογκ
-για επανάλαβε τι είπα
-"θα πολεμήσουμε υπερ βωμών και εστιών,αν χρειασθεί..γκοοοοοοοοοοοοογκ"
ΜΖ
συνεχίζεται
_________________ Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-12-2006 | |