Χωρίς τίτλο Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Από τις διαδρομές της ψυχής μου... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][I][align=center]Ριπή..
Αθόρυβη...
Αποδέκτης...
Σιωπή...
Παλμοί...
Ροκ...
Ρυθμός...
Μπλούζ...
Λεπτά...
Λεπίδες...
Χρόνος...
Δήμιος...
Αμετανόητος...
Καλπασμός...
Πορεία...
Αγνωστη...
Σταθμός...
Ανεφοδιασμού...
Υγρό...
Πυρ...
Κόκκινο...
Σκέψη...
Επί-μόνη...
Καρτερεί...
Φλερτάροντας...
Αδιάκοπα...
Εσένα...
Δημιούργημα...
Υπαρκτό...
Ψυχής...
Ψυχή μου...
Στέλιος Κ.[/align][/I][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-12-2006 |