Προσπάθησα Δημιουργός: Stefi (Lampard), Μοναχική Άγγελος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Προσπάθησα πολλές φορές να σε μισήσω,
όμως δε τα κατάφερα.
Προσπάθησα πολλές φορές να σε πληγώσω,
όμως δεν ήθελα να σε πληγώσω όπως κάνεις εσύ σε μένα κάθε στιγμή.
Προσπάθησα πολλές φορές να σε ξεχάσω,
όμως δε τα κατάφερα.
Προσπάθησα πολλές φορές να σ' εκδικηθώ,
όμως δε τα κατάφερα.
Προσπάθησα πολλές φορές ν'αγαπήσω άλλον,
όμως δε τα κατάφερα.
Και ξέρεις γιατι δε τα κατάφερα;
Δε τα κατάφερα γιατί στην αγάπη μπορείς να επιβάλεις σιγή,
όχι όμως όρια....και εγω σ' αγάπησα πολύ,πιο πολύ
και απο την ίδια μου τη ζωή...
Δε το κατάλαβες όμως ποτέ...
Γιατι; Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-12-2006 |