Αέρινος χορός Δημιουργός: ΚαΤερίνη, Όπου φτάνει η σκέψη Καλησπέρα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Αέρινος χορός
Ασ’ τη μουσική να παίζει, βάλε κόκκινο κρασί,
τάξε μου για να χορέψω, ένα ατέλειωτο φιλί,
κοίτα τώρα έχω γίνει ένα με τη μουσική
και χορεύει το κορμί μου στου έρωτα σου την πνοή.
Λύνω τα μαλλιά να πέσουν, ως την πλάτη να χυθούν,
σα λικνίζομαι και κείνα για τον πόθο σου μιλούν.
Μια μπροστά και μία πίσω, γέρνω πλάι να σε δω
και σου στέλνει η ματιά μου του έρωτα μου τον παλμό.
Τα δυο χέρια μου κλαδάκια σε αέρινο χορό
κάνει κύκλους το κορμί μου σε αέναο ρυθμό.
Ένας ώμος σηκωμένος και η μέση στα δεξιά
σαν το κλήμα θα λυγίζω στα ματάκια σου μπροστά.
Αργοκαίει στα βήματά μου της ματιάς σου η φωτιά,
λάβα καίει μες το σώμα και στα πόδια τα γυμνά.
Μες στις φλέβες μου κυλάει πιο γοργά το αίμα μου,
σαν αγγίζει η ματιά σου απαλά το δέρμα μου.
Με ζαλίζει, με μεθάει του έρωτα μας η γιορτή
σαν χορεύω ανασαίνω την ανάσα σου καυτή,
τα κεριά μισολιωμένα με τις φλόγες τους αχνές
ζωγραφίζουν στο σκοτάδι τις δικές μας τις μορφές.
Κα Τερίνη.
10.12.06[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-12-2006 | |