Για το κορίτσι που έφυγε σήμερα Δημιουργός: agrampeli Ένα κορίτσι έφηγε σήμερα 23 χρώνων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Για το κορίτσι που έφυγε σήμερα
Ήλιος ήσουν και κρύφτηκες
Πίσω απο μαύρα νέφη
Κι΄ο καβαλάρης τ΄ουρανού
Όλο ένα σου γνέφει
Θέλει να φύγετε μαζί
Σε άλλους γαλαξίες
Και μένα μ΄άφησες εδώ
Μόνο δικές σου αξίες
Ρ
Μες τήν καρδιά μου μπήκανε
Βοριάδες και χειμώνες
Καί δεν θ΄ανοιξουνε ξανά
Στόν κήπο μου ανεμώνες
Σε γέλασε τό άτι του
Μαύρο ήταν κι΄ωραίο
Και τό καβάλησες εσύ
Και μούρθε το μοιραίο
Τώρα τόν πόνο μου θα ζώ
Και θάχω για παρέα
Εκεί που πάς ψυχούλα μου
Εύχομαι νάνε ωραία
Ρ
Μες τήν καρδιά μου μπήκανε
Βοριάδες και χειμώνες
Καί δεν θ΄ανοιξουνε ξανά
Στόν κήπο μου ανεμώνες
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2006 |