Ανακαλώ τα λόγια μου Δημιουργός: ilianthos, Γιώργος Κανλής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανακαλώ τα λόγια μου.
Με φόντο το πορτρέτο σου
ψηλά στο κομοδίνο,
τον όρκο μου αθέτησα
και στ΄όνομα σου πίνω.
&
Φτερά του νου μου δάνεισα
κι όλα στα συγχωράω,
φτερά φορώ και σου ΄ρχομαι
γιατί πολύ σε πάω.
&
Τη σκέψη μου δαπάνησα
στα ναι μου και στα όχι,
ανακαλώ τα λόγια μου
και παίρνω πίσω το όχι.
&
Με φόντο το πορτρέτο σου
του νου μου ταξιδεύω,
κι ένα βαρύ ασήκωτο
ζεϊμπέκικο χορεύω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2006 |