«-μη το χέρι στη φωτιά !» Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Δεν ήξερες ! ! Δεν ρώταγες ?? (Ώ της γης κολασμένοι !.....) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info «Μη το χέρι στη φωτιά !»
Το χέρι μου άπλωσα γοργά, -με δύναμη, αλήθεια-,
να βγάλω μέσα απ’ την φωτιά, που ζήταγε βοήθεια,
ένα μικρό, ανήμπορο και άσπρο περιστέρι !
Το τόλμησα σαν άνθρωπος που θέλει να προσφέρει….
Ήταν μια κίνηση «κακή», κι αντίθετη στα «πρέπει» !
κι αισθάνθηκα το «σύστημα» να μην το επιτρέπει.
...γιατί έγινα "αόρατος" ! …. Κανένας δεν με βλέπει !
-.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-12-2006 |