Πόσο πονάνε οι γιορτές Δημιουργός: Δήμητρα Καλές γιορτές σε όλους...σε όσους είναι κοντά μας και κυρίως σ'αυτούς που είναι μακριά... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Πόσο πονάνε οι γιορτές...
Είναι Χριστούγεννα και είσαι μακριά μου
πάντα μου λείπεις τις πιο όμορφες στιγμές
σκορπώ χαμόγελα,κρύβω τα δάκρυα μου
εδώ να σ’έφερναν οι τόσες μου ευχές...
Ρ Πόσο πονάνε οι γιορτές χωρίς εσένα..
Γύρω ο κόσμος βιαστικός,φώτα αναμένα..
Λείπεις αγάπη μου και είναι όλα ξένα...
Πόσο πονάνε οι γιορτές χωρίς εσένα...
Είναι Χριστούγεννα και είσαι μακριά μου
πάλι δυνάμωσε στο τζάμι η βροχή
σκορπώ χαμόγελα,κρύβω τα δάκρυα μου.
Να 'φερνε τ’αύριο για μας μια νέα αρχή...[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-12-2006 |