βρήκα πώς τις ώρες μου τώρα θα σκοτώσω Δημιουργός: φέρελπις, άγνωστος x y z όταν σου λείπει το αλκοόλ της γνώσης με τι θα το καλύψεις ; έρωντα, 'γκαλιά πιανής φιλιά ;... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info με μάγκνουμ
γεμισμένο με ασκήσεις
για την 'διάννοια'
που θα κοιμίζουν τα αισθήματα
τα άπειρα εάν γιατί και πώς
με γάλα μηχανήματα
θ'αρχίσω να σκαρώνω
για να μην πετάει
για να υπάρχει μια τάξη
ένας σκοπός
ένα νόημα
να ζω
(μέχρι να σε ξαναθυμηθώ
μέχρι να ταξιδέψω στα μέρη
που σε γνώρισα
στα όνειρά μου)
πάω σπίτι
φοβάμαι πάλι
άτακτη ζωή μου
και είμαι άθλιος δυνάστης
του εαυτού μου πια
έγινα τρανός του δημοκράτης
που'ναι το μαστίγιο
ρε γαμ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-12-2006 |