Οι Αχαιοι Ξαναρχονται (σεξ Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28
ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΡΟΙΑΣ
-έλα φέρε το μαστίγιο
-τόφερα αρσενικέ μου
-βάλε καί τις μπότες σου
-τις έβαλα αντρακλά μου
-φόρεσε και τίς ζαρτιέρες σου
-τις φόρεσα τυραννέ μου
-τώρα δέσε με σφιχτά με τις αλυσσίδες στο ανάκλιντρο
-σ έδεσα μπήχτη μου..
-άρχισε επι τέλους τι κάθεσαι;...βάρα,βάρα,βάρα
-τσάφ,τσούφ,τσάφ..
-ααααααχ...την βρίσκω..,φτιάχνομαι..κιάλοοοοοοοοοο
-έλα,έλα,άρπα και άλλη μία στ αχαμνά για επιδόρπιο..τσάάάάάφ
-ωωωωωχ..θα με καταντήσεις ανίκανο αγριόγατα,πιο ντελικάτα βάρα με μωρή
-τόκ,τόκ,τόκ
-αμπρός..,ποιός χτυπάει την πόρτα τέτοια ώρα;
-ουάάάάάάάά
-συγνώμη που σας ενοχλώ..
-λέγε τι θέλεις Ανδρομάχη νυχτιάτικα;
-μπορείτε να μας κρατήσετε τον μικρό για να βγούμε έξω;
-εγγόνι μας είναι Πρίαμε
-σωστά Εκάβη μου,εγγόνι μας είναι
ΜΖ
συνεχίζεται
-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-12-2006 | |