οι αλίμονοι (το όνειρο) Νεw Δημιουργός: marakos1948, Μάριος άνθρωποι στεγασμένοι σε χαρτόκουτες,δίπλα σε χωματερη,που περιμενουνε τη σκουπιδιάρα να αδειάσει το δυσώδες φορτίο της,για να ξεχυθούν μαζί με τις αγέλες των τρωκτικών και τα σμήνη των γλάρων,για μια μπουκιά. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -τί όνειρο κι αυτό γείτονα..
-τί είδες πάλι στον ύπνο σου απόψε;
-είδα πως γεννήθηκε Εκείνος,εδώ στον καταυλισμό μας
-δηλαδή σε κούτα θέλεις να πείς;
-ναί εκει πίσω,κάτω απ την κολώνα με την καμμένη λάμπα
-έλα μη μου πείς,θα βάλω τα κλάμματα..χαχαχαχα..
-γιατί γελάς,..ήσουνα και σύ μέσα στ όνειρο,αλήθεια σου λέω !
-φαίνεται πως ακόμα και εκεί μ έχεις στο μυαλό σου,νάσαι καλά
-γιά πες μου τώρα,γέννησε η δεν γέννησε εκείνη που την περιμέναμε;
-δεν ξέρω,ηρθανε το πρωί δυο ασπροντυμένοι κύριοι και την πήρανε
-νοσοκόμοι θα ήτανε απο το ΕΚΑΒ
-θα την πήγανε σε καμία κλινική εδω κοντά να γεννήσει
-η κούτα τους τί έγινε,υπάρχει ακόμα εκει πίσω;
-μπά την πήρανε μαζί τους..
-ίσως για να την ανακαινίσουνε..
-άκουσε να δείς,στο όνειρο είδα ότι έψαλλες τα κάλαντα..
-παρατραβηγμένο το ονειρό σου γείτονα και με μελωδική φαντασία
-λές μωρέ,..πάντως το φχαριστήθηκα,ηρέμησε η ψυχή μου
-δέν ξέρω,εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα πιά
-ούτε στα όνειρα;
-ξεροσταλιάζουνε κι αυτά μαζί μας μεσα στο κρύο
-χιονίζει γείτονα..χιονίζει..κοίτα χοντρές νιφάδες !
-και κάνεις χαρά που χιονίζει;..θα ξεπαγιάσουμε ανθρωπέ μου
-εγώ πάντως δεν κρυώνω ..
-εγώ πάγωσα κιόλας,΄μπρρρρρ..εσύ πως τα κατάφερες ;
-με ζεσταίνει το όνειρο γείτονα....
ΜΖ
-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-12-2006 | |