Γράμμα στην φυλακή Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Είδα το έργο σου σε μία έκθεση
Σωφρονιστικών καταστημάτων
Με άγγιξε το θέμα ,η έμπνευση
Η επεξεργασία των χρωμάτων
Alessia!θα΄σαι γυναίκα και ξένη
Τι σε έφερε στην δική μας χώρα
Φυλακισμένη και παραπονεμένη
Είσαι καλά ή ζωγραφίζεις ακόμα;
Κράτα την ψυχή σου σαν σωτηρία
βάστα και άντεξε να μην γεράσεις
Αύριο θα΄σαι πίσω στην ελευθερία
Ένα γεγονός που θα το ξεπεράσεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-01-2007 |