Μπήκαν οι κάμερες; Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ;
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Καλημέρα! Τι κάνεις; Το πολεμάω!
Βασανίζομαι αλλά δεν τα παρατάω
Είχα που είχα τα μαύρα χάλια μου
Μου βάλανε και κάμερα πάνω μου
Παρακολουθεί τα πάντα από παντού
πώς να αλλάξω το σώβρακο και πού;
Τις ‘’συσκέψεις’’ μου θα μαρτυρήσει
Και η συμβία το μάτι θα μου μαυρίσει
Η πραγματικότητα πατάει στο ψέμα
Χρειαζώμαστε πρόσθετο βλέμμα;
Είναι εκεί για να μας αστυνομεύουν
Είναι ψέμα ότι μας προστατεύουν !
Βγάλτε τις κάμερες από τους δρόμους
Περιττεύουν στους ημερησίους κόπους
είναι απαραίτητες για τους εγκληματίες
και όχι για της βιοπάλης επαγγελματίες
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2007 |