Οι Αλιμονοι (οι φυγόστρατοι ) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ανθρωποι στεγασμένοι σε χαρτόκουτες,δίπλα σε χωματερη,που περιμενουνε τη σκουπιδιάρα να αδειάσει το δυσώδες φορτίο της,για να ξεχυθούν μαζί με τις αγέλες των τρωκτικών και τα σμήνη των γλάρων,για μια μπουκιά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-να σε ρωτήσω γείτονα,χωρίς παρεξήγηση έτσι?
-σ ακούω σωτήρα μου,τι θέλεις να με ρωτησεις?
-να πώς να το πώ,ντρέπομαι μωρέ ψηλέ..
-πές ευθέως αυτό που θέλεις..
-πήγες φαντάρος?
-και ντρεπόσουνα μωρέ να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο?
-εκεί φθάσαμε γείτονα,να ντρεπόμαστε όσοι υπηρετήσαμε την πατρίδα
-φυσικά και πήγα και μάλιστα δυο χρόνια στα σύνορα..
-ούφ,..πολύ χάρηκα και γώ μιά απο τα ίδια,Έβρο..
-για την πατρίδα βρε γαμώτο,..κάποιοι πρέπει να την φυλάνε τούτη την έρμη γή
-..για να περνάνε καλά κάτι μπουκομαμάδες και να το γλεντάνε εις υγείαν των "κορόιδων"
-ιδιαίτερα καποια μεγάλα ονόματα με παράδες και γλυψίματα
-πάντα θα περνάνε καλά οι φραγκάτοι,πάντα κάποιοι θα εξαγοράζονται..
-αφού κατάντησε να σε λένε κορόιδο όταν κάνεις το καθήκον σου στην πατρίδα!
-πήρανε "τρελόχαρτα" ,αλλά δεν ήτανε όμως "τρελοί" να τα κονομάνε έξω απ τον στρατό..
-το χειρότερο είναι ότι πιστεύουνε στα παραμύθια που μας ξεφουρνίζουνε
-τάχατες ψυχολογικά προβήματα και μπούρδες γαρνιρισμένες με ψέμματα..
-και όμως την περνάνε φίνα ,ενώ οι άλλοι "γερμανικά νούμερα"
-υπάρχει κάτι γείτονα,κάτι όμως που δεν εξαγοράζεται
-δηλαδή?
-η λήθη !
-μιά ζωή θα ειναι υποχρεωμένοι να απολογούνται
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-01-2007 | |