Το Παράθυρο Δημιουργός: Εκάτη ....σε εκείνο που ακόμα πονάει.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εκείνα όλα τα λόγια του Δάντη για την Κόλαση
εσύ τα υπαγόρευσες;
Μέσα στα σκοτάδια νιώθω την ανάσα σου
τα κρυμμένα ηδονικά ιδανικά σου…ακόμα ψάχνω να τα βρω
Μέσα στα σκοτάδια...κάποια βράδια
Ανοίγω το παράθυρο
κι αντι για κρυο μπαινει μεσα μια γαληνη
γι’ αυτα που περασαν,
σα να κουραστηκαν τα αγκαθια να τρυπανε.
Είναι βράδια που ανθίζει η θάλασσα
με μουσική την σιωπή της
κι η φωνή της μου θυμίζει ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά.
Ανοιγω παραθυρο
κι αντι για αερας μπαινει μεσα μια ησυχια
γι’αυτα που φωναζαν,
σα να κουραστηκαν οι πληγες να πονανε.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-01-2007 |