Οι Αλιμονοι (το συνοικέσιο) -new- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -άντε σούφεξε ψηλέ,για να δείς πόσο σε φροντίζω..
-τί "πατάτα" θα μου ξεφουρνίσεις πάλι γείτονα?
-μωρέ νοιάστηκα για το καλό σου και με αποπαίρνεις?
-δηλαδή για ποιό "καλό" μου νοιάστηκες γείτονα?
-να εκείνη εκει πίσω η γρία,μου είπε πως έχει μια όμορφη ξαδέλφη
-ε και λοιπόν?..
-και ότι έψαχνε για έναν άντρα χωρίς παρελθόν..
-μέχρι εδώ καλά τα λές,εγω δεν ξέρω ουτε κάν ποιός είμαι,για συνέχισε..
-θέλει όμως μια φωτογραφία σου,για να της στείλει,έχεις?
-για κάτσε να δώ,κάποτε είχα βγάλει κάμποσες για ταυτότητα
-μου έδωσε και φωτογραφία της "νυφης" για να την δείς
-αλήθεια για να δούμε τι θα δούμε...ωωωωωω μανούλι η λεγάμενη
-είδες τι σου βρήκα?
-μόνο που η δικηα μου η φωτογραφία είναι οπως ήμουνα πριν τριάντα χρόνια
πειράζει?
-γιατί να πειράζει ψηλέ,απεναντίας νομίζω πως ταιριάζετε
-δηλαδή?
-κι αυτηνής η φωτογραφία τότε περίπου βγήκε
ΜΖ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-01-2007 |