Οι Αλιμονοι ( το μαλλί της γριάς ) -new- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ξέρεις απο όνειρα γείτονα?
-εσυ δεν ξέρεις ψηλέ?
-δεν ξέρω να τα ερμηνεύσω μωρέ
-εγώ όμως ξέρω,επιτέλους νά και κάτι που δεν ξέρεις εσύ
-άκουγε λοιπόν με προσοχή,θα σου αφηγηθώ ότι θυμάμαι
-λέγε λοιπόν και εγω θα σου εξηγώ το κάθε τί
-ήμουνα λεει στο λουναπάρκ και μπήκα στη "ρόδα"
-α με τα καναπεδάκια εννοείς,συνέχισε ..
-ήμουνα που λές μόνος μου μεσα σ ενα τέτοιο
-καταδικό σου δηλαδής?
-ναι,τα άλλα είχανε ζευγαράκια
-λοιπόν?
-όταν κατέβηκε η ροδα,άλλοι βγήκανε κι άλλοι μπήκανε
-και εσύ μοναχούλης γείτονα?
-ναι μέχρι που μπήκε μια πανέμορφη κοπέλα και κάθησε δίπλα μου
-ωωωω..έχει ενδιαφέρον για λέγε,για λέγε
-όσο ανεβαίναμε,τόσο γνωριζόμασταν..
-μέχρι που φτάσατε στην κορφή έτσι?
-ναί εκει φιληθήκαμε..
-και μετά άρχισε να κατεβαίνει η ρόδα
-καί,καί,,για λέγε,τί έγινε μετα?
-βγήκαμε πιασμένοι χέρι χέρι και της αγόρασα μαλλί της "γριάς"
-έχουνε τόσο πολύ μαλλί οι γριές,ωστε να πουλάνε κιόλας?
-σταμάτα σαχλέ,..που λές ενω αγόραζα το μαλλί ,εκείνη..
-τί εκείνη μωρέ,περιμένω τη συνέχεια,λέγεεεεεεε
-έφυγε με κάποιον άλλο..
-καί σου έμεινε το μαλλί που της πήρες αφάγωτο?
-ναί μωρέ,εγώ έφαγα μόνο το δικό μου
-δέν είσαι εντάξει γείτονα,δεν σου λέω τι σημαίνει το όνειρο
-και γιατι μωρέ δεν μου λές?
-γιατι δεν θυμήθηκες να μου φέρεις το μαλλί της γριάς
που δεν έφαγε κείνη
ΜΖ
-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-01-2007 | |