Οι Αλιμονοι (μουνιχία)-new- Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -βρέ ψηλέ για δές εδώ μιά βρωμόλεξη..
-ποιά μωρέ,κάτω απ αυτή την φωτογραφία?
-ναι,είναι το πασαλιμάνι και το ονομάζει...
-πως το ονομάζει βρε κοντέ που καράφλιασες
-πάντα ημουνα καραφλός,μη με δουλεύεις
-"Μουνιχία" το λέγανε παλιά ,πως να το κάνουμε..
-πόσο παλιά παραμορφωμένε μου?
-το έλεγαν έτσι οι προιστορικοί Μινύες
-δηλαδή αυτοί είχανε σούρτα φέρτα με Δικαστήρια?
-μωρέ τι λές,δεν κάνανε μηνύσεις,ήτανε οι πρωτοι κάτοικοι του Πειραιά
-και απο που βγήκε αυτή η βρωμολέξη?
-Απο τον αρχηγό τους τον Μούνιχο
-ήτανε και ολυμπιακοί όλοι δαύτοι?
-μάλλον ..Παοκτζήδες
-μη μου πείς ..και γιατί παρακαλώ?
-γιατί τάβαψαν μαύρα και φύγανε
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-01-2007 |