Οι Αλιμονοι (marakos) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέ για δές εκεί πέρα ένα χοντρό με γένια
-μοιάζει με τον αη Βασίλη,φτυστός είναι
- φαίνεται καλωσυνάτος στη μούρη ο γυαλάκιας
-λές να θέλει να ζήσει μαζί μας?
-που να τον χωρέσει κούτα βρε φίλε,χρειάζεται τηλεφωνικό θάλαμο
-χιχιχιχιχ...ας τον φωνάξουμε λοιπόν ,να μάθουμε γιατί ροβόλησε κατα δώ
-εεεεε χοντρέ κύριε..
-ευτράφής,παρακαλώ,ευτραφής,μη παίρνουμε και θάρρος..
-έχουμε δύο απορίες,έτσι ψηλέ?
-ναί έχουμε δύο απορίες κυριέ μου με το παρδόν
-ίσως και να μπορώ να σας τίς λύσω
-να πώ εγώ την πρώτη κοντέ?
-πέστην παρομορφωμένε μου
-τι δουλειά έχει ενας καλοζωισμένος αστός εδω πέρα?
-μα ήθελα να γνωρίσω δυο γλυκήτατους αλίμονους απο κοντά,κακό είναι?
-καθόλου κακό,ώστε είμαστε γλυκήτατοι?
-και πολύ ευγενικοί μάλιστα,η δεύτερη απορία σας παρακαλώ?
-πέστην εσύ κοντέ,αλλά με πολύ λεπτότητα,εγώ ντρέπομαι
-ποιός σου δένει τα κορδόνια χοντρέ?
ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2007 | |