Τα μολυβδαίνια γοβάκια Δημιουργός: jenny afieronete stus metrius pu se kathilonun stin metriotita tus me to proshima tis.. agapis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑ ΜΟΛΥΒΔΑΙΝΙΑ ΓΟΒΑΚΙΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Πανέμορφα τα μολυβδαίνια γοβάκια
Μοιάζουν με ασημένια πασουμάκια
Τα έδωσες με σκοπό να σκλαβώσεις
Την αθώα καρδιά μου να γητεύσεις
Βαριά είναι τα πόδια πώς να πετάξω
αγανακτώ και τζάμπα θα πλαντάξω
ευγνωμοσύνη τώρα πρέπει να δείξω
και την στεναχώρια μου να κρύψω
με αγαπάς μα με κρατάς με αλυσίδες
πούλησα ολες μου τις κρυφές ελπίδες
είμαι εκεί στα ποταπά σου επίπεδα
για να με εκθέτεις σε άδεια γήπεδα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2007 |