Οι Αλιμονοι (το βιός) -new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ξεπουλάνε το βιός μας , δεν τάμαθες?
-ποιό βιός μας δηλαδή?
-αυτό που μάζωξαν στο θερινό τους ανάκτορο,δηλαδή τα δώρα που τους κάνανε
-και σ άλλους κάνανε δώρα,αλλά δεν έμαθα να τα γυρίζουνε σ εμάς
-αυτοί δεν είχανε βασιλικό αίμα,"αλίμονοι" ήτανε σαν εμάς,χαλάλι τους!
-πρέπει να τα πάρουμε πίσω,μας ανήκουνε!
-καί πως θα γίνει αυτό μωρέ γείτονα?
-με ψυχωμένους αριστερόφρονες και προοδευτικούς
-α γιαυτούς λές ?
-ναί μωρέ,καιρός να φωνάξουνε τώρα και για κάτι άλλο
-μα φωνάζουνε ,αλλά κάποια στιγμή θα βραχνιάσουνε πάλι
-δεν το σκέφθηκα στ αλήθεια ότι είναι θέμα ..λάρυγγα..
-κουράζεται κι αυτός κάποια στιγμή και μπουκώνει..
-οπως με την απλή αναλογική δηλαδής?
-ΜΖ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2007 |